Goeree Overflakkee

Tweedaagse tuinreis naar Limburg/België op 12 en 13 juni 2024

Tweedaagse tuinreis naar Limburg/België.

Onze tuinreis zal gehouden worden op woensdag 12 en donderdag 13 juni.

De planning voor deze reis is in volle gang, maar we willen je vast informeren.

De reis begint zoals gebruikelijk in Melissant bij Mijnders waar je de auto kunt parkeren (de poort gaat s’ avonds dicht) zodat je daar geen zorgen over hoeft te maken. We vertrekken vroeg (om 07.30 uur) naar Zuid-Limburg waar we net over de grens in België de eerste tuin bezoeken. Hier kunnen we na de lange rit de benen strekken en genieten van de lunch. De bus zal niet helemaal tot aan de tuin kunnen rijden; het laatste stuk gaat dan ook per huifkar.  

Daarna gaan we verder naar Remersdaal (ook nog België) en de derde tuin van deze dag ligt in Susteren. We overnachten in Roosteren. We dineren in het hotel. De volgende dag is de eerste tuin praktisch om de hoek. Voor de lunch en de tweede tuin rijden we naar Urmond voor een mooie tuin die grenst aan de Maas. Hier zwaait een artistiek echtpaar de scepter en je kunt hun kunst ook bewonderen. 

In Bunde bezoeken we een kwekerij en daarna gaan we weer op huis aan. Onderweg dineren we en daarna worden we weer afgeleverd bij Mijnders in Melissant.  

De kosten kunnen we nu nog moeilijk inschatten omdat het af zal hangen van het aantal personen dat mee zal gaan. Momenteel schatten wij in dat het circa Euro 250,- p.p. gaat kosten (Wat zit er in de prijs?? dit is inclusief de bus, entree van de tuinen, rondleidingen, koffie/thee en soms wat lekkers in de tuinen, 2 x lunch, overnachting in het hotel, diner in het hotel en het ontbijtbuffet)  

Wij willen heel graag weten wie er mee willen met het reisje. Dus geef je snel op, dan kunnen wij alles gaan vastleggen voor de reservering van de bus, het diner en het hotel, en natuurlijk de tuineigenaren laten weten dat er een gezellige groep aankomt! 

Als je graag mee wilt gaan met de tuinreis, geef je dan zo spoedig mogelijk op via de mail

Wij kunnen dan goede voorbereidingen treffen en rekening houden met het aantal personen voor de reservering van de bus en het hotel. 

Diegene die zich al aangemeld hebben, hoeven dat niet meer te doen. Jullie staan op de lijst! 

 

P.S. het kan verstandig zijn om voor deze trip een reisverzekering af te sluiten. Je weet maar nooit.