Goeree Overflakkee

Tweedaagse tuinreis naar Limburg/België op 12 en 13 juni 2024 (VOL)

Tweedaagse tuinreis naar Limburg/België. (=VOL)

Onze tuinreis zal gehouden worden op woensdag 12 en donderdag 13 juni.

De planning voor deze reis is gemaakt en alles is besproken!

De reis begint zoals gebruikelijk in Melissant bij Mijnders waar je de auto kunt parkeren (de poort gaat s’ avonds dicht) zodat je daar geen zorgen over hoeft te maken. We vertrekken vroeg (om 07.30 uur) naar Zuid-Limburg waar we net over de grens in België de eerste tuin bezoeken. Hier kunnen we na de lange rit de benen strekken en genieten van de lunch. De bus zal niet helemaal tot aan de tuin kunnen rijden; het laatste stuk gaat dan ook per huifkar.  

Daarna gaan we verder naar Remersdaal (ook nog België) en de derde tuin van deze dag ligt in Susteren. We overnachten in Roosteren. We dineren in het hotel. De volgende dag is de eerste tuin praktisch om de hoek. Voor de lunch en de tweede tuin rijden we naar Urmond voor een mooie tuin die grenst aan de Maas. Hier zwaait een artistiek echtpaar de scepter en je kunt hun kunst ook bewonderen. 

In Bunde bezoeken we een kwekerij en daarna gaan we weer op huis aan. Onderweg dineren we en daarna worden we weer afgeleverd bij Mijnders in Melissant.  

De reis is volgeboekt! De kosten zijn inmiddels bekend en doorgegeven aan de medereizigers. (Wat zit er in de prijs?? dit is inclusief de bus, entree van de tuinen, rondleidingen, koffie/thee en soms wat lekkers in de tuinen, 2 x lunch, overnachting in het hotel, diner in het hotel en het ontbijtbuffet)  

P.S. het kan verstandig zijn om voor deze trip een reisverzekering af te sluiten. Je weet maar nooit.